Recomandare

cel.ro

Amplificator semnal GSM 4G / 3G iUni KW17G-GS, 2100 / 2600 MHz, Digital

Amplificator semnal GSM 4G / 3G iUni KW17G-GS, 2100 / 2600 MHz, Digital

1379 Lei

Amplificator semnal GSM 4G / 3G iUni KW17G-GS, 2100 / 2600 MHz, Digital

Peretii grosi ai cladirilor, subsolurile, zonele joase, tunelurile, constructiile metalice, distantele mari fata de emitatorul operatorului etc sunt obstacole ce fac ca semnalul de telefonie/internet sa fie inaccesibil.

O solutie la indemana oricui este un repeter GSM.                                                         Amplificatorul sau repetorul dual band GSM este un dispozitiv ce permite mutarea si distribuirea semnalului GSM dintr-o zona unde este existent intr-o zona unde acesta lipseste.                            Folosirea unui kit de amplificare este solutia eficienta pentru acoperirea cu semnal a unor suprafete interioare unde acesta lipseste si imbunatatirea serviciilor furnizate de principalii operatori: Orange, Vodafone si Telekom (in orase, zone limitrofe, localitati rurale in care exista retelele GSM in banda de 900MHz).

Instalarea unui amplifcator se justifica in locatiile unde semnalul GSM lipseste si unde se doreste utilizarea mai multor dispozitive simultan (telefoane, modem-uri, router-e) sau in locatiile in care conectarea prin cablu la antena externa nu este confortabila. Prin utilizarea unui repetor de semnal beneficiile sunt: cresterea calitatii sunetului in convorbiri, a vitezei de internet / transmisiilor de date, libertate de miscare in zona acoperita de semnal.

Recomandat pentru zonele rurale, case, cabane, cladiri comerciale sau industriale cu semnal satisfacator in exterior dar insuficient in interior.

                                                Principalele caracteristici:                                                                                        Frecvente de lucru in care opereaza amplificatorul:                Vodafone:   2G/GSM: 900/1800 Mhz                                                    3G: 900 / 2100 Mhz 4G: 1800 Mhz               Telekom:                   2G/GSM: 900/1800 Mhz 3G:  2100 Mhz 4G: 800 / 1800 Mhz      Orange:    2G/GSM: 900/1800 Mhz                          3G: 900 / 2100 Mhz 4G: 800 / 1800 / 2600 Mhz                 Digi:    3G: 2100 Mhz   4G: 2600 Mhz  Capacitatea maxima: 500-1500mp. (in conditii ideale: nivel maxim al semnalului de intrare, suprafata de distribuire fara obstacole.

In practica suprafata acoperita depinde de amplasarea si castigul antenei interne).

Muta transmisia celulara a tuturor operatorilor care furnizeaza servicii mobile in banda de frecventa mentionata dintr-o zona unde aceasta pote fi gasita intr-una unde lipseste.

  Pachetul contine:                                              1.

Repetor bidirectional dual band GSM echipat la intrare si iesire cu mufe 2.

Alimentator AC/DC        3.

Antena externa (receptoare)  4.

Cablu ""low loss"" RF240 si mufa N_tata pentru conectarea la  portul ""BTS"" al amplificatorului, 10 metri 5.

Antena intena (emitatoare)  6.

Cablu ""low loss"" RF240 si mufa N_tata pentru conectarea la  portul ""USER"" al amplificatorului, 10 metri                         Atentie!
                Acest aparat muta cu succes semnalul ce-l gaseste intr-o zona in alta in care acesta lipseste sau are o frecventa redusa, putand in zona cu semnal slab sa l imbunatateasca.Cu alte cuvinte, semnalul GSM pe care aparatul il gaseste in afara casei il muta la interior, nu il amplifica.

E cunoscut pe piata ca amplificator dar el de fapt muta semnalul dintr-un loc in altul. Daca nu avem nicio zona in care semnalul sa fie bun, pentru a putea fi captat si apoi retransmis de antena emitatoare in spatiul inchis de la interior, aparatul nu va putea da rezultate.

Nu poate fi folosit in spatii deschise cum ar fi gradini si campuri.

Montarea kitului de amplificare semnal trebuie facuta de personal specializat, altfel o montare gresita poate crea interferente in spectrul radio putand sa afecteze retele de telefonie mobila.

Sfaturi utile pentru montaj: Pentru un montaj de succes trebuie ca distanta intre antene sa fie de minim 20 metri ca intre acestea sa nu existe comunicare (sa nu se vada, sa nu capteze una ce emite cealalta).

Pentru a evita aceasta situatie:       1.

Antenele trebuie orientate, chiar daca una e la interior si alta la exterior, in directii diferite.

Deci daca cea care capteaza este orientata catre vest, cea din interior trebuie montata in spatele acesteia catre est ca sa poate emite catre est.

2.

Antena emitatoare arata ca o ciuperca.

Ea trebuie montata sub nivelul celei ce capteaza undeva in tavan si orientata in jos (invers unei ciuperci) pentru a emite in jos.   3.

Antena exterioara trebuie plasata pe un nivel superior antenei de interior.

De exemplu antena de exterior sa fie montata pe un suport situat pe casa iar antena de interior sa fie la un etaj inferior.

Sub nici o forma nu luam semnalul din balcon pentru a-l aduce in camera situata pe acelasi nivel.                       In cazul in care antenele se vad, se creaza un camp ce poate interfera cu spectrul radio si undele emise de retelele GMS.  Dupa fiecare montaj de succes dupa punerea in functiune a aparatului trebuie verificata zona unde este situata antena de receptie sa vedem daca avem in continuare semnal.

Daca montajul este unul corect, la punerea in functiune a aparatului, semnalul gsm din zona antenei exterioare (antena captatoare) nu trebuie sa fie afectat.                                                                                                             Aparatele sunt conforme cu toate standardele si cerintele in vigoare pentru a putea fi puse in vanzare pe piata UE cat si piata USA.

                  Tip accesoriu: Antena

Alte produse care te-ar putea interesa

Comentarii